Trine Annie Rasmussen til minne

Trine Annie Rasmussen døde etter kort tids sykeleie tirsdag 3. juli på Sørlandet Sykehus Kristiansand. Beskjeden kom som et sjokk for de fleste, også for undertegnede som har kjent Trine siden 2008.

Trine hadde Byremohallen og Byremo Kulturbygg AS som sitt andre hjem både som tidligere ansatt i Byremo Kulturbygg AS, men aller mest gjennom hennes utallige verv i Grindheim IL og som håndballmamma til datteren Tatjana.

Når Trine ble ansatt som rengjøringskonsulent i 2010, satte hun en ny standard på renhold i Byremo Kulturbygg AS som fortsatt gjelder den dag i dag, mange år etter hun sluttet i jobben.

Hun har hele tiden hatt verv i Grindheim IL, et av dem var som leder i matkomiteen gjennom en årrekke og er nok mest kjent for de tusener av gode pizzaboller og vafler som ble laget på dugnad og solgt over disk under håndballkamper og Byremo Cup i Byremohallen. Hun var en av pådriverne for å få kjøkkenet fra 1989 renovert og modernisert, og sammen med daværende styreleder av Byremo Kulturbygg AS, Søren Seland, var hun den som bestemte utformingen av kjøkkenet, hvor ting skulle stå, hvor mange kjøleskap og frysere som trengtes og at det ikke var nødvendig med verken ny komfyr eller oppvaskmaskin for disse fungerte utmerket. Som daglig leder fikk jeg til slutt og aller nådigst lov til å bestemme fargen på gulvbelegget etter at alt det andre var avgjort og bestemt. Så slik kjøkkenet fremstår i dag, er Trine’s gode verk.

Trine var også materialforvalter og nestleder i håndballgruppa i Grindheim IL og gjennom alle disse vervene, ble det etter hvert knyttet et tett og godt samarbeid som medførte god kommunikasjon mellom Byremo Kulturbygg og håndballgruppa i Grindheim IL som igjen førte til gode løsninger og en god drift for begge parter. Trine påtok seg også gladelig arrangøransvar når damelaget spilte håndballkamper på hjemmebane i Byremohallen og har lagt ned utallige dugnadstimer, også for Byremo Kulturbygg AS. Sist sesong var hun også håndballgruppa i Grindheim IL’s representant i styret for Grindheim damelag.

Trine forstod betydningen av å stikke innom for en kopp kaffe, slå av en prat og snakke om små og store problemer. Hun var alltid i forkant, opptatt av at ting skulle bli gjort på riktig måte, tydelig og omsorgsfull. Hun hadde alltid et smil på lur, slo gjerne av en spøk, men viste også med et krystallklart kroppsspråk om det vart noe eller noen hun ikke likte.

Trine og jeg snakket også mye om ting som ikke hadde noe med verken Grindheim IL, alle vervene hennes eller min jobb som daglig leder å gjøre. Både små og store «verdensproblemer» ble løst innenfor den gamle brakkas fire vegger som fungerer som kontor og lager. Vi hadde en avtale. Alt det som ble sagt innenfor denne gamle brakkas fire vegger, skulle bli der. Jeg har tenkt å holde den avtalen. Jeg savner Trine, hennes gode humør, hennes ofte ukentlige besøk her på brakka og hennes omsorg for alle. Arbeidshverdagen min kommer til å bli mye tommere uten Trine.

Trine likte ikke å bli tatt bilder av, men hun var glad i gå tur i naturen på Byremo. Bildet er fra en av disse turene som hennes gode venninne, Bodil Flottorp tok i våres. Her skuer Trine utover Byremo.

Kondolanser til familien.

Trine ble bisatt i Oddernes kapell onsdag 18. juli.

Hvil i fred.

For Byremo Kulturbygg AS

Lise Christensen

Daglig leder