FredagsKampanje

Høstferien er vel overstått, vi har fått nye vinduer på plass i vestibylen men fredag kveld står fortsatt tom inne i Byremohallen. Derfor kjører vi nå igang med en FredagsKampanje.

Det betyr at du fram til jul, kan leie Byremohallen til kun 50 kr pr time!!!! Så om det er noen som har lyst til å spille badminton, basketball eller trene andre aktiviteter, så er det bare å fylle ut et søknadsskjema (se i menyen til høyre i bildet), send det inn på email til byremohallen@gmail.com eller legg i postkassa til Byremohallen. Så må du få en kjapp opplæring på brannrutiner og retningslinjer i Byremohallen, men etter det er det bare å sette igang. Det er ikke nødvendig å være medlem av et idrettslag eller andre foreninger. Det kan være en vennegjeng eller en familie som har lyst til å trene sammen fredag kveld. Her er det førstemann-til-mølla prinsippet som gjelder.

Vilkår for kampanjen: Leieperioden (treningene) må vare kontinuerlig helt fram til jul, minimum til og med fredag 13. desember (selv om det er fredag den 13.!;)